close

close
Home / Vacancies / JUNIOR ACCOUNT MANAGER BENELUX

JUNIOR ACCOUNT MANAGER BENELUX

Ter versterking van ons Benelux-team zijn wij op zoek naar een 

JUNIOR ACCOUNT MANAGER BENELUX


Je werkt aan de verdere uitbouw van de business voor onze maritieme markt in de Benelux. Je gaat proactief aan de slag in de saleskanalen OEM en Aftermarket om relaties op te bouwen en te versterken. Je hebt oog voor nieuwe mogelijkheden en realiseert samen met het enthousiaste Benelux team een groeiend marktaandeel. Je start de eerste anderhalf jaar als account manager binnendienst en werkt vanuit ons kantoor in Amsterdam. Daarnaast bezoek je samen met de account managers onze klanten in de Benelux. In deze periode leer je ASG EMEA, de merken en de klanten goed kennen en kun jij je ontwikkelen als een van onze accountmanagers buitendienst.


Jouw verantwoordelijkheden

 • Initiatieven ontwikkelen en uitvoeren t.b.v. sales groei;
 • Contacten onderhouden met bestaande accounts;
 • Ondersteunen introductie van nieuwe producten en brands;
 • Maken van offertes;
 • Terugkoppelen product en markt informatie naar de interne organisatie;
 • Technische trainingen voor klantgroepen organiseren;
 • Deelnemen aan beurzen;
 • Actief gebruiken van het CRM systeem voor klanteninformatie en analyses.
 • Nieuw leads zoeken en benaderen;  


Wie ben jij?
Jij hebt een commerciële instelling en sterke communicatieve vaardigheden. Je bent goed in het onderhouden van relaties en legt makkelijk contact op diverse niveaus.  Je kunt zelfstandig functioneren en neemt zelf initiatief. Jouw doel is om je te ontwikkelen naar een excellente sales professional. En als je hiernaast ook een passie voor techniek  hebt, dan pas jij goed bij ASG EMEA.


Verdere functie eisen:

 • Afgeronde HBO-opleiding;
 • Affiniteit met techniek en de maritieme wereld;
 • Sterke (online) IT-kennis;
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.


Wat biedt ASG EMEA?
ASG EMEA is een internationaal en dynamisch bedrijf met een grote focus op groei en innovatie. We hebben een informele cultuur in een uitdagende en inspirerende werkomgeving. Eigen initiatief wordt gewaardeerd en er is veel ruimte voor zelfontplooiing. Een organisatie met doorgroeimogelijkheden;  Binnen ASG is er veel aandacht voor het verbeteren en vernieuwen van de administratieve tools. Wij zoeken professionals die hun bijdrage willen leveren aan de ambities van groei en innovatie. De arbeidsvoorwaarden inclusief pensioenvoorziening zijn marktconform en mede afhankelijk van ervaring. 

 

ASG EMEA (voorheen Mastervolt) is een innovatieve, succesvolle onderneming en onderdeel van het in de U.S. gevestigde en beursgenoteerde Brunswick Corporation. 

Wij houden ons bezig met de ontwikkeling en wereldwijde marketing/verkoop van hoogwaardige elektrische systemen voor de onafhankelijke energievoorziening in onder andere maritieme en mobiele toepassingen.

ASG EMEA is onderdeel van Advanced Systems Group met vestigingen in Amsterdam (hoofdkantoor), Engeland, Duitsland en Frankrijk en zusterbedrijven in de VS en Nieuw-Zeeland. ASG heeft een wereldwijd netwerk van distributeurs en dealers in meer dan 80 landen. 

ASG EMEA vertegenwoordigt 12 toonaangevende merken in de EMEA regio. Deze merken zijn Ancor, Attwood, BEP, Blue Sea Systems, CZone, Garelick, Lenco, Marinco, Mastervolt, MotorGuide, ProMariner and Whale.


Uitgebreide informatie over ons bedrijf en alle merken vind je op www.mastervolt.com.


Interesse?
Stuur een email met je CV en motivatie naar Corina den Besten, recruiting manager, via [email protected]